середу, 17 листопада 2021 р.

Богдан Гаврилишин є засновником багатоьх проєктів різного спрямування

Молодь змінить Україну 

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Детальніше...

Молодіжні делегати України до ООН 

“Молодіжний делегат України до ООН” – всеукраїнська програма, спрямована на активізацію участі молоді в міжнародній політиці та поширення принципів роботи ООН серед молоді, а також побудову діалогу між урядом України та молоддю. Детальніше...

Проект #bh15  

#BH15 – це проект з популяризації Декларації відповідальності людини, створеної Богданом Гаврилишиним у 2014 році. Детальніше...


Мультимедійний проект “Залишаюсь українцем” до 95-річчя Богдана Гаврилишина

Цей мультимедійний проект робить об’ємною та живою історію життя Богдана Гаврилишина. Проект складається з оновленої книги спогадів “Залишаюсь українцем”, однойменної аудіокниги, мультимедійних матеріалів, записаних за життя Богдана Гаврилишина та після 2016 року. Детальніше...
 

Україна в світі

Проекти, спрямовані на створення, зміну та поширення ефективного та позитивного внутрішнього та зовнішнього іміджу Україні, які захищатимуть національні інтереси країни та покращуватимуть її репутацію в світі. Проекти можуть реалізовуватися через розвиток культурної дипломатії, налагодження міжнародних молодіжних обмінів та підтримку інформаційних кампаній. 
   Влітку 2021 року Верховна Рада України ухвалила Постанову  «Про встановлення Всеукраїнського Дня відповідальності людини», який буде відзначатись щорічно 19 жовтня (в день народження Б. Гаврилишина, як автора Декларації). Ініціатива встановлення Всеукраїнського дня відповідальності людини належить Фонду родини Богдана Гаврилишина.
 Україна стала першою країною у світі, що прийняла День відповідальності людини, як загальнодержавне свято. З 2022 року команда Фонду родини Богдана Гаврилишина спільно з партнерами ініціюватиме запровадження Міжнародного дня відповідальності людини.
Книги Богдана Гаврилишина

"Залишаюсь українцем"

У своїх спогадах Богдан Гаврилишин розкриває секрет власного життєвого успіху, який полягає у постійному бажанні працювати над власним розвитком та на користь ближніх. Життєвий шлях Богдана Гаврилишина є добрим прикладом для молодих лідерів. Він показує як важливо не боятись самостійно мислити і відважно мріяти навіть за найскрутніших обставин.

 З даною книгою ви можете ознайомитись безкоштовно онлайн ТУТ

"До ефективних суспільств. Дороговкази в майбутнє"

 Узагальнивши свій досвід життя в різних суспільних та національних формаціях, роботи в різних професійних сферах та на різних посадах, Богдан Гаврилишин представив у книзі «До ефективних суспільств: Дороговкази в майбутнє» методику аналізу суспільних настроїв, що дає змогу порівнювати різні нації-держави й давати досить точні прогнози їх подальшого розвитку.
 

Towards More Effective Societies.

Road Maps to the Future.

 

 

 

 




Документальний фільм Б.Гаврилишина
"Місія - свобода"

 

    Якщо охарактеризувати стрічку кількома словами, то це 53-хвилинний портрет людини, яка з дитинства усвідомила потребу постійно вчитися і завжди говорити правду, а ще — необхідність відчувати свободу.
    Життєвий приклад Богдана Дмитровича, який розпочинав свою кар’єру, працюючи лісорубом та офіціантом у Канаді, і став науковцем зі світовим іменем — доктором економіки університету Женеви, почесним доктором у п’яти університетах Канади та України, — надихне молоде покоління глибше пізнавати себе і займатися самоосвітою.
 

Більше інформації та діяльність фонду Богдана Гаврилишина та його родини ви можете за посиланням
 

Немає коментарів:

Дописати коментар